Sokol spolu v pohybu – Každý den v Sokole

V týdnu od 16. do 20.9.2019 zveme všechny, kdo mají rádi pohyb, do našich kutnohorských sokoloven v Tyršově a Sokolské ulici. „Týden spolu v pohybu – Každý den v Sokole“ je celorepubliková akce České obce sokolské, při níž vám předvedeme, co všechno se v Sokole děje a budete se moci zapojit do tréninku či cvičení. Zapojit se mohou všichni bez rozdílu věku.

V Sokole je prostor pro každého, od malých dětí po seniory, od cvičení pro zdraví a zdatnost až po výkonnostní sport.

Program je připraven v obou sokolovnách, představí se oddíly všestrannosti (jóga, cvičení pro rodiče a děti, cvičení předškoláků a minižáků, cvičení pro ženy, muže, seniory) i sportovní oddíly (basketbal, karate, bouldering, silový trojboj). Pokud uvažujete o sportu pro vaše děti, je to příležitost k výběru a rozhodnutí.

Můžete se jen dívat, ale ještě lépe, aktivně si zacvičit. Zastřílet na koš, vylézt na boulderingovou stěnu, protáhnout se při józe, seznámit se s posilovacími stroji, prolézt s dětmi opičí dráhu a mnoho jiného. Uvidíte, co všechno se v Sokole děje a třeba vás to inspiruje k pravidelným návštěvám.

Rádi mezi sebe přijmeme každého, kdo chce cvičit a ještě raději každého ochotného věnovat svůj čas ostatním jako trenér či cvičitel.

Podrobný program akce najdete zde na stránkách, na FB @SokolKutnaHora a na plakátovacích plochách.

Cvičební oděv a obuv s sebou!! 🙂

Vstup na akci je po celý týden volný.

Těšíme se na shledání s vámi.

Pavlína Šimůnková, starostka