Župní sraz cvičitelů T.J.Sokol v Kutné Hoře – 17.11.2018

Bylo nám ctí hostit v sobotu 17. listopadu v naší historické sokolovně župní sraz náčelníků, náčelnic a cvičitelů tělocvičných jednot Sokol.

V celodenním nabitém programu se našlo místo nejen pro předávání praktických informací nutných pro činnost jednot, ale i pro plánování župních akcí a soutěží a hlavně pro několik cvičebních jednotek.

Pro zahřátí a uvolnění atmosféry byly zařazeny pohybové hry, které se dají včlenit do hodin žactva či předškolních dětí, ale i dospěláci se u nich pěkně protáhli a hlavně zasmáli. Půlhodinka dance aerobiku byla dobrou psychomotorickou „rozcvičkou“ (přiznejme si, že spíše pro ženy 🙂 a posilování s činkami přineslo všem pocit, že si „opravdu mákli“ 🙂

Závěrečná hodina jógy vnesla do tělocvičny klid a uvolnění.

Cvičení jsou na župních srazech zařazována nejen pro zpestření programu, ale mají být i inspirací pro účastníky srazu do hodin v jejich vlastních jednotách. Pevně věříme, že jsme splnili oba cíle a naši kolegové si nejen dobře zacvičili, ale odnesli si i nápady do svých hodin.

Celý sraz provázela přátelská atmosféra a my kutnohoráci věříme, že se všem účastníkům u nás líbilo.

Já osobně chci poděkovat všem cvičitelkám a pomáhajícím členkám z Kutné Hory, díky nimž celý sraz proběhl bez jakéhokoli zadrhnutí 🙂 Velké díky bratru Františkovi za fotodokumentaci 🙂

Nazdar!!

Pavlína, náčelnice 🙂

[Not a valid template]