3. jarní výlet Sokolíků – 26.3.2017

Milé děti, milí rodiče, přátelé Sokola!

Zveme vás na již 3.ročník jarního výletu Sokolíků. První jarní neděli – 26.března 2017 v 10:00 – se vydáme na krátkou (cca 4 km dlouhou) vycházku po okolí Kutné Hory.

Abychom si prošli jinou trasu než v minulých ročnících a abychom vzhledem k věku hlavních účastníků ušetřili nějaký ten kilometr, sejdeme (či spíše sjedeme) se u Vrbova mlýna (https://mapy.cz/s/1tkjY). Až na místo se dá dojet autem a je tam malé parkoviště. Vzhledem k počtu přihlášených se (pokud máte možnost) domluvte na spolujízdě nebo se nechte na místo odvézt 🙂 Trasa je s kočárkem s většími koly povětšině sjízdná (vyzkoušeno na vlastních dětech :D)

Cestou se několikrát zastavíme, abychom si zahráli hry, zasportovali si v přírodě a nasvačili se.

Zváni jsou rodiče, prarodiče, tety i strýčkové s dětmi. Můžete pozvat i kamarády, kteří zatím do Sokola nechodí, jen je třeba je předem přihlásit a na místě zaplatit 30,-Kč (za dítě).

S sebou: obuv a oděv dle počasí (v předchozích ročnících byla psovská zima), svačinu, pití, pláštěnku (vhodná i na sezení), šátek.

Těšíme se na vaši hojnou účast. Ti, kteří ještě svůj zájem nepotvrdili, nechť tak učiní mailem na p.simunkova@tiscali.cz, čím dříve, tím lépe 🙂

Pavlína a Věra

Zde se můžete pokochat fotografiemi z minulých ročníků: Jarní výlet 2016, Jarní výlet 2015